The BBQ

August 6, 2017

 

UTFORDRINGEN

 

Effektivisere salgsprosessen og skape en fordel over konkurrentene. 

Kunden ville gjerne ha noe som de kan komplementere med etter å ha

pitchet inn et salg, men som også oppsummerer og påminner den

potensielle kunden om hva selgeren har sagt. 

 

 

RESULTATET

En kort animasjons video som er designet til å både underholde og

engasjere men også som en påminner. Kan brukes som et verktøy 

i salgsprosessen men er også en video som kan stå på egne føtter og

fungerer alene. 

 

 

 

 

Vi startet som vanlig prosjektet med å kartlegge Vendanors kunder utfordringer og behov. I dette tilfellet er det ikke sluttkundene som gjelder, men leverandørene, det er disse Vendanor selger til. Gjennom flere runder med Skype og e-post med daglig leder Harold Wieldraayer og hans team lagde vi en strategi for filmen og manus ble pusset og slipt på til det satt som støpt.

 

 

 

 

 

I neste omgang ble det visuelle konseptet utviklet gjennom moodboard og storyboard. Spesielt storyboard er essensielt for at alle parter er på samme side og sitter med samme visjon. Vi bestemte oss for å gå for flat enkel grafikk, og farger som kan kjennes igjen fra merkevaren. Vi ønsket å skape et tema som skaper en relasjon mellom videoen og merket. 

 

 

 

 

 

Produksjonen av selve filmen ble gjort av et lite team over en to måneders periode. Alle karakterene og hvert eneste element i filmen ble tegnet fra begynnelsen, alt er 100% laget fra start.

 

Animasjonen skulle være i 2d stil, men noen av scenene ble laget i 3d ettersom dette var mer effektivt. Deretter ble utfordringen å få 3d animasjonene til å passe inn i 2d universet. Det løste vi med å ha færre detaljer og å fargelegge elementene på en måte som gav et flatere bilde. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultatet kan du se i videoen under. En video som er kort og kommer fort til poenget, den kaster ikke bort tiden din. Da blir terskelen lavere for å se hele animasjonen og den får poenget gjennom. Tilbakemeldinger fra Vendanor sier at den har vært svært effektiv for dem. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Febril Film

Salhusveien 55

5131 Nyborg

Org. nr: 998889987

  • Gray Vimeo Ikon
  • Gray Facebook Ikon
  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Instagram Ikon